woensdag 10 juni 2009

Landelijke Peanut & Beeball dag zondag 14 juni 2008

Eindelijk hebben we informatie over het leukste evenement van het jaar voor jonge honkballertjes nl. de landelijke peanutdag en beeball dag !

We worden om 10.00 verwacht dus we moeten om 8.45 verzamelen op de club want het is 1 uur rijden naar The Hawks in Dordrecht (onderaan deze post vind je een routebeschrijving, indien je direct ernaartoe rijdt laat het dan even weten zodat we niet tevergeefs op je staan te wachten). Er is nog geen wedstrijdschema, die ontvangen we ter plekke maar reken erop dat we pas 16.15 klaar zijn met spelen.

Om er weer een feestje van te maken, zou het leuk zijn als iedereen weer wat lekkers mee neemt om van te snacken zoals appels, krentebollen, popcorn, chips, drinken, cakejes, komkommers, snoep etc. Om het eea goed te coordineren zou het fijn zijn als jullie mailtje naar het team stuurt zodat iedereen op de hoogte is van wat iedereen mee wil nemen. Colin neemt komkommers en druifjes mee.

Voor de kinderen die nog geen tenue hebben is het misschien leuk als ze in de clubkleuren rood, blauw, wit kunnen komen (evt. rood shirt korte mouw en blauwe shirt lange mouw).

Dusver is er 1 afmelding, maar dat kunnen we opvangen met een vervanging. Mocht je er iets zijn, vervoersproblemen of andere calamiteiten laat het ons dan tijdig weten via de mail of bel ons even (de nummers van de coaches staan op de bellijst). Tot zondag !

Routebeschrijving:
Volg de A16 door de Drechttunnel heen en afslag 's-Gravendeel nemen, N-3 volgen richting Papendrecht. De N-3 afrijden tot Afslaf Werkendam. Linksaf langs spoorbaan (volg borden voetbalvelden Krommedijk). Eerste mogelijkheid naar lnks. Daar de grote parkeerplaats op en parkeren. Uitgang van de parkeerplaats is links achterin, voetpad volgen langs stadion richting velden.

1 opmerking:

Unknown zei

Ondanks de regen en een verloren pot was het toch een leuke en leerzame ervaring. Owen (T) is in ieder geval enorm in de wolken met zijn behaalde medaille! :)

Dank aan de coach en alle anderen om van het waterfestijn toch zeker een leuke dag gemaakt te hebben. Tot donderdag op de training!