donderdag 14 mei 2009

Wedstrijd zondag 17 mei 2009

Afgelopen weekend hadden we weer een wedstrijd, tegen Badhoevedorp, en ondanks dat we verloren hebben 22-29 vonden wij het weer een topwedstrijd ! Wat een mooie ballen werden er gevangen, gegooid en geslagen ! Uiteraard hopen we dat de wedstrijd van aankomende zondag net zo leuk wordt. Zijn er nog foto's gemaakt ? Dan ontvangen we ze graag !

Hieronder vinden jullie de details van de wedstrijd van aankomende zondag maar we willen jullie even attenderen op het wedstrijdschema aan de rechterkant van onze blog. Deze wordt regelmatig aangepast dus houd deze in de gaten, tot nu toe is de grootste wijziging dat we 1 juni ipv een wedstrijd thuis spelen een heus toernooi gaan spelen. Gezellig !

Aanstaande zondag zullen we om 9.00 op de parkeerplaats van de club verzamelen en dan gezamelijk naar de Vennep Flyers rijden. Als je direct naar Nieuw Vennep rijdt, laat het Danielle dan even weten zodat we niet tevergeefs op je staan te wachten. (het adres is Sportcomplex 'Oosterdreef', Oosterdreef 31, 2153 CA Nieuw Vennep (SHELL Stratenboek, kaartno. 501)). Onze wedstrijd begint om 10.00

Voor de kinderen die nog geen tenue hebben is het misschien leuk als ze in de clubkleuren rood, blauw, wit kunnen komen (evt. rood shirt korte mouw en blauwe shirt lange mouw).

Mocht je er iets zijn, vervoersproblemen of andere calamiteiten laat het ons dan tijdig weten via de mail of bel ons even (de nummers staan op de bellijst).

Geen opmerkingen: