maandag 30 maart 2009

Paastoernooi 5 april

As. zondag is het zover, het eerste toernooi van de little bandits en dus hieronder wat informatie voor de peanuts & ouders.

We gaan om 8.15 verzamelen op de parkeerplaats van de Pioniers, om 9 uur wordt de toernooidag bij Kinheim geopend met het traditionele eieren zoeken. ...

We spelen dan wedstrijden van 50 minuten waarbij na 45 minuten géén nieuwe inning wordt begonnen. Het thuisspelende team zorgt voor de wedstrijdballen en het uitspelende team zorgt voor de scorekaart. Onderaan deze post vind je het wedstrijdschema.

Voor de kinderen die nog geen tenue hebben is het misschien leuk als ze in de clubkleuren rood, blauw, wit kunnen komen (evt. rood shirt korte mouw en blauwe shirt lange mouw).

Om van zo'n (eerste) toernooi een feestje te maken voor de peanuts is niet veel nodig, als iedereen wat lekkers mee neemt om van te snacken (Colin's moeder Danielle neemt cupcakes mee), er veel fotograferende/filmende & juichende ouders zijn en wat zonnig weer dan heb je al genoeg ingredienten voor een geslaagd toernooi !

Mocht je er iets zijn, vervoersproblemen of andere calamiteiten laat het ons dan tijdig weten via de mail of bel ons even (de nummers van de coaches staan op de bellijst). Tot zondag !

Peanuts Poule

Kinheim 1
Kinheim 2
Onze Gezellen 1
Onze Gezellen 2
DSS
H. Pioniers 1
H. Pioniers 2

Tijd veld Thuis Uit
9.30 1 Onze Gezellen 2 - H. Pioniers 2
9.30 2 DSS - H. Pioniers 1
9.30 3 Onze Gezellen 1 - Kinheim 1
10.45 1 H. Pioniers 2 - Kinheim 2
11.45 2 H. Pioniers 1 - Kinheim 1
11.45 3 DSS - Onze Gezellen 1

Geen opmerkingen: